de-groot-zandhandel-slide1 De-Groot-Zandhandel-Impressie De-Groot-Zandhandel-Slide

Welkom bij M.J. de Groot Zandhandel B.V.

Op deze site vindt u informatie over ons bedrijf, over de diensten en goederen die wij leveren en over het materieel waar wij mee werken. Kijkt u alstublieft even rond en mocht u meer informatie willen dan horen wij graag van u. Voor het bezorgen van grote hoeveelheden hebben wij dagelijks z.g. kipauto’s op de weg, welke afhankelijk van het product tot 25m³ tegelijk bij u kunnen af leveren. Firma de Groot en Zn. verzorgt tevens transporten van zand over water. Op jaarbasis gaat het om circa een half miljoen ton! Met eigen laad en los pontons verloopt dit vervoer zeer doelmatig en milieuvriendelijk. Omwonenden en wegen worden immers niet of nauwelijks belast met zware transporten van zand en vanuit winplaatsen die bovendien vaak zijn gelegen in natuurgebieden. Met haar gevarieerde binnenvaartschepen is Firma de Groot en Zn. in staat aan de wensen van haar klanten tegemoet te komen waarbij “just in time” leveringen hoog in het vaandel staan. Een combinatie van voor- en natransport per as met scheepstransport kan door Firma de Groot en Zn geheel verzorgd worden.

Zandwinning


Zandwinning De Groot Zandhandel

Zand is een belangrijke grondstof voor aanvulling van woongebieden en industrieterreinen. Voor industriedoeleinden zijn grote hoeveelheden zand nodig. Firma de Groot en Zn is van oorsprong actief op het gebied van zandwinning. Bij de winning van zand wordt er gebruikt gemaakt van grote zandzuigers die op een diepte van maximaal 35 meter een mengsel van zand, grind en water opzuigen.

Lees Meer

Zandtransport


Zandtransport De Groot Zandhandel

Voor het bezorgen van grote hoeveelheden hebben wij dagelijks z.g. kipauto’s op de weg, welke afhankelijk van het product tot 25m³ tegelijk bij u kunnen af leveren. Firma de Groot en Zn. verzorgt tevens transporten van zand over water. Op jaarbasis gaat het om circa een half miljoen ton! Met eigen laad en los pontons verloopt dit vervoer zeer doelmatig en milieuvriendelijk. 

Lees Meer

Zandontzilting


Zandontzitting De Groot Zandhandel

Zandwinning mag in het Nederlandse deel van de Noordzee alleen op plaatsen waar de zee minimaal 20 meter diep is of die 20 kilometer buiten de kust liggen. Maximaal twee meter van de bodem mag weggegraven worden. Alleen in sommige vaargeulen, zoals de Euro-Maasgeul bij de Maasvlakte mag een laag van vijf meter worden opgezogen.

Lees Meer

Copyright © M.J. de Groot Zandhandel B.V. - 1946 - 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap