Containertransport Rotterdam

Containertransport van zand in Rotterdam 

Heeft u een deskundig en betrouwbaar bedrijf nodig voor containertransport in Rotterdam? Firma de Groot en Zn, dè specialist op het gebied van zand, heeft op elke vraag een antwoord. Wij zijn koploper op het gebied van zand containertransport in Rotterdam en staan garant voor kwaliteit. Onze dienstverlening is tijd besparend, transport kosten besparend en minder milieubelastend. Als logistiek dienstverlener voor containertransport in Rotterdam kennen wij de complexiteit. Daardoor zijn wij samen met ons team in staat om meest optimale en efficiënte logistieke oplossingen te vinden. Heeft u zand nodig en zoekt u daarom een geschikt bedrijf voor containertransport in Rotterdam? Firma de Groot en Zn regelt het voor u. 

Zandtransport met container 

Het bezorgen van grote hoeveelheden zand gebeurt door middel van containertransport in heel Rotterdam. Of het nu gaat om transport over het water of over de weg? Wij kunnen tot 25m³ tegelijk bij u afleveren. Met onze gevarieerde binnenvaartschepen en containertransport in Rotterdam zijn wij in staat om aan alle wensen te voldoen.

Voordelen containertransport over water

Bij Firma de Groot en Zn. Is het mogelijk om containertransport in Rotterdam over water te vervoeren. Voordelen hiervan zijn:

  • Doelmatig
  • Milieuvriendelijk
  • Omwonende worden niet belast
  • Wegen worden niet belast
  • Just in time 

Een combinatie van voor- en natransport per as met scheepstransport kan door Firma de Groot en Zn geheel verzorgd worden.

Oplossingen

Firma de Groot en Zn levert diverse oplossingen op het gebied van containertransport 

in Rotterdam. Van laden en lossen, op en overslag of zandkiepers. Firma de Groot 

en Zn biedt een breed scala aan transportmogelijkheden. 

Heel Nederland

Containertransport wordt vanaf onze terminal in Rotterdam naar plaatsen in heel Nederland vervoert. Wij maken gebruik van zorgvuldige, geselecteerde wegvervoerders. Op onze op- en overslag hebben wij al het materiaal tot onze beschikking voor het makkelijk laden en lossen. Door onze efficiënte manier van laden en lossen kunnen wij tegen zeer aantrekkelijke prijzen werken.

Wilt u meer informatie over containertransport in Rotterdam? Of wilt u een afspraak voor containertransport in Rotterdam? Neem vrijblijvend contact op met Firma de Groot en Zn. 

Neem contact op

M.J. de Groot Zandhandel B.V. logo
M.J. de Groot Zandhandel B.V.

Stel uw vraag

Containertransport Rotterdam