Tanktransport Rotterdam

Tanktransport van vloerenzand, straatzand, ophoogzand in Rotterdam

Zand is een belangrijke grondstof voor aanvulling van woongebieden en industrieterreinen. Voor industriedoeleinden zijn grote hoeveelheden zand nodig. Heeft u zand nodig? En zoekt u een partner voor tanktransport in Rotterdam om het zand tevens te kunnen leveren? Firma de Groot en Zn is van oorsprong actief op het gebied van zandwinning. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met tanktransport in Rotterdam. Wij vervoeren voor uiteenlopende opdrachtgevers dagelijks op zeer veilige, deskundige en zorgvuldige wijze tanktransport in Rotterdam. Door onze kwaliteit, veiligheid en service hebben wij door de jaren heen een brede klantenkring opgebouwd voor tanktransport in Rotterdam. Wij hopen dan ook dat wij ook u binnenkort tot onze klantenkring mogen rekenen.

Zandinwinning

Voordat zand via tanktransport in Rotterdam wordt vervoerd, houden wij ons bezig met de inwinning van zand. Bij de winning van zand wordt er gebruik gemaakt van grote zandzuigers die op een diepte van maximaal 35 meter een mengsel van zand, grind en water opzuigen. In grote zandverwerkingsinstallaties wordt zand en grind gescheiden. Met behulp van speciale apparatuur kunnen ongeveer 40 soorten zand worden samengesteld. 

Controle

Voordat het zand wordt beladen in tanktransport in Rotterdam wordt deze gecontroleerd op de grootte van de korrel. Zo blijft de kwaliteit gegarandeerd. Per 1000 ton lading worden tussentijds wel 1000 monsters genomen. Zo kan hoogwaardig industriezand worden vervoerd dat geschikt is voor de bouw. Firma de Groot en Zn beschikt over haar eigen zandwinningschepen. Laden en lossen

Naast tanktransport in Rotterdam kunnen wij zand:

  • Laden
  • Lossen
  • Leveren
  • Kiepen

Dit doen wij voor alle soorten zand. 

Prijzen

Tanktransport in Rotterdam en alle bovenstaande diensten doen wij voor zeer scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht of het nu gaat om verschralingszand, vloerenzand, straatzand, ophoogzand of Cunetzand wij leveren het via tanktransport in Rotterdam. 

Neem contact op

M.J. de Groot Zandhandel B.V. logo
M.J. de Groot Zandhandel B.V.

Stel uw vraag

Tanktransport Rotterdam